Groot & Evers is een kantoor met veel kennis en ervaring in het executietraject

Sinds 1976 zijn wij gevestigd in Amsterdam, sinds 2014 in Rotterdam en sinds 2017 in Utrecht. We zijn uitgegroeid tot een specialist op het gebied van ambtelijke- en incassowerkzaamheden. We werken onder andere voor banken, kredietinstellingen, advocatenkantoren, incassobureaus, woningbouwverenigingen, bedrijven uit het MKB en diverse groothandels.

Ambtelijke werkzaamheden
Als één van de weinige kantoren in de Randstad zijn wij gespecialiseerd in ambtelijke werkzaamheden. Denk onder meer aan het betekenen van dagvaardingen en vonnissen en het leggen van beslagen. We doen dit in opdracht van veel grote en kleinere advocatenkantoren in heel Nederland. We worden ook wel “hofleverancier van ambtelijke werkzaamheden” genoemd.

Landelijke dekking Om onze opdrachtgevers landelijk dekking te kunnen bieden werken wij samen met slechts vijf andere onafhankelijk opererende gerechtsdeurwaarders. Dit doen we in het landelijk dekkend netwerk Deurwaardersnet. Alle kantoren van Deurwaardersnet voldoen gegarandeerd aan de hoogste kwaliteitseisen. KBvG Normen voor Kwaliteit Als één van de eerste kantoren in Amsterdam hebben wij de toetsing gehaald op de strenge KBvG Normen voor Kwaliteit. Deze normen vormen een basisniveau van kwaliteit voor alle in Nederland gevestigde gerechtsdeurwaarderskantoren. Onze interne klachtenprocedure maakt deel uit de KBvG Normen voor Kwaliteit.

Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders
Verder zijn wij, net als alle andere gerechtsdeurwaarders in Nederland, lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie Gerechtsdeurwaarders (KBvG). Dit is een publiekrechtelijke beroepsorganisatie.

Groot & Evers vindt diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer belangrijk. In dit kader is Groot & Evers onder meer aangesloten bij Legal LGBT Network FORWARD. FORWARD biedt een netwerk voor LGBT-juristen en allies en streeft ernaar de diversiteit binnen de juridische beroepsgroep te vergroten. FORWARD organiseert netwerkborrels en inhoudelijke bijeenkomsten en biedt een mentorprogramma.

 De activiteiten en evenementen van FORWARD zijn te vinden en volgen via de website, Instagram, Facebook en LinkedIn van FORWARD.